Se incarca ...
 
 
 
 
 
 
 

Cine suntem

GranDesign Studio este o companie creata in 2006, dedicata designului interior si arhitecturii. Cu toate acestea, ne-am extins orizonturile si catre alte ramuri ale designului precum designul industrial. Suntem interesati in mod deosebit de proiecte a caror sursa de inspiratie este simplitatea si functionalitatea. Urmam filozofia "mai putin este mai mult" a unuia dintre cei mai inspiratori arhitecti – Mies van der Rohe.

De-a lungul evolutiei noastre profesionale, ne-am mentinut diverse colaborari cu alte birouri de arhitectura si inginerie, dezvoltand diverse proiecte impreuna. Acest sistem de colaborare ne-a permis concentrarea pe o anumita parte a proiectelor, putand garanta in acest mod servicii de cea mai buna calitate.

La baza GranDesign Studio sta un numar de mai multe idealuri pe termen lung, destinate sa defineasca si sa ghideze calitatea performantelor noastre in domeniul arhitecturii. Ne straduim sa aducem o contributie semnificativa in disciplina arhitecturii, sa continuam dezvoltarea calitatilor noastre cu respect pentru design, tehnologie, cunostinte si management. Urmarim sa realizam in munca noastra un echilibru intre masura in care respectam dorintele clientilor nostri si cea in care atingem cerintele unei piete competitive, preocupandu-ne in acelasi timp de sustenabilitate in ceea ce priveste mediul inconjurator. Rezultatele pe care le cautam sunt acelea care reusesc sa suprapuna scopurile noastre cu cele ale clientilor nostri.